Raporlar Şub 05, 2023 “2022 Yılı Hububat Değerlendirme Paneli” Sonuç Bildirgesi Raporlar Eki 19, 2022 Tahıl Koridoru Mutabakatının Başlangıcından Bugüne Seyri ve Gelecek Beklentileri Raporlar Tem 30, 2022 Türkiye Öncülüğünde İmzalanan Tahıl Koridoru Mutabakatının Gıda Güvenliği (Özelde Tahıl Ürünleri) Ekseninde Değerlendirilmesi Raporlar May 09, 2022 2022 Mayıs Ülkesel Buğday Değerlendirme Raporu Raporlar May 09, 2022 2022 Pandemi Rusya-Ukrayna Savaşı Ekseninde Buğday Raporu Raporlar May 09, 2022 2022 Arpa Yulaf Çavdar Raporu Raporlar Nis 19, 2021 Nisan 2021 – Buğday Bitki Gelişimi Raporu Raporlar Şub 10, 2021 Şubat 2021 – Buğday Bitki Gelişimi Raporu Raporlar Haz 14, 2020 Toprak Organik Madde Raporu Raporlar Haz 02, 2020 2019-2020 Üretim Raporu Raporlar Haz 02, 2019 UHK 2019 Rekolte Raporu Raporlar Haz 02, 2019 2019 Yılı Rekolte Tahmini Raporlar Haz 02, 2019 Hububat Paneli Raporu Raporlar Haz 02, 2018 2018 Rekolte Tahmini Raporlar Haz 02, 2018 2018 Yılı Buğday Raporu Raporlar Haz 02, 2018 Hububat Paneli Raporu Raporlar Haz 02, 2017 2017 Yılı Buğday Raporu Raporlar Haz 02, 2017 2017 Bitki Gelişimi Raporu Raporlar Haz 02, 2017 2017 Yılı Buğday Raporu Raporlar Haz 02, 2017 2015 – 2016 Yılı Buğday Değerlendirmesi Raporlar Haz 02, 2017 Buğday İklim Raporu Raporlar Haz 02, 2016 2014-2015 Buğday Raporu Raporlar Haz 02, 2016 Ulusal Mısır Kongresi Sonuç Bildirgesi Raporlar Haz 02, 2015 UHK 2015 Yılı Arpa, Çavdar, Yulaf, Tritikale Raporu Raporlar Haz 02, 2015 Ulusal Hububat Konseyi 2015 Azot Raporu Raporlar Haz 02, 2015 UHK Çeltik Raporu Raporlar Haz 02, 2015 2014 Yılı Makarnalık Buğday Raporu Raporlar Haz 02, 2015 2014-2015 Buğday Değerlendirmesi Raporlar Haz 02, 2015 Kuraklık Önlem Önerileri Raporlar Haz 02, 2012 UHK 2012 Yılı Mısır Raporu Raporlar Haz 02, 2011 2011 Yılı Buğday Raporu (Mayıs) Raporlar Haz 02, 2011 UHK Çeltik Raporu Raporlar
Raporlar Eki 19, 2022 Tahıl Koridoru Mutabakatının Başlangıcından Bugüne Seyri ve Gelecek Beklentileri
Raporlar Tem 30, 2022 Türkiye Öncülüğünde İmzalanan Tahıl Koridoru Mutabakatının Gıda Güvenliği (Özelde Tahıl Ürünleri) Ekseninde Değerlendirilmesi